Ця політика конфіденційності (далі – «Політика») поширюється на всю персональну інформацію, яку Компанія «ТіД» (далі – «Компанія») може отримати від Користувача під час перебування на веб-сайті www.tid.ua (далі – «Веб» -сайт»). Також, Політика описує, як Компанія збирає, використовує та розкриває персональну інформацію, отриману через Веб-сайт. Користувач, використовуючи Веб-сайт, дає свою згоду на збір та використання Компанією його персональної інформації в рамках чинного законодавства України, а саме Закону України «Про захист персональних даних».

Отримання персональної інформації

Користувач може відвідувати Веб-сайт і не повідомляти своїх персональних даних, але в деяких випадках, коли Користувач вирішив отримати деяку інформацію, скористатися послугами або придбати Продукти Компанії. Компанія просить персональну інформацію Користувача.

Компанія має право запросити у Користувача наступну інформацію: ім'я та прізвище, назву компанії, яку він представляє (якщо є), поштову адресу, номер телефону, адресу електронної пошти, а також фінансову та іншу інформацію, яка вказана на Веб-сайті.

Будь-яка інформація, що автоматично зчитується в результаті відвідування Користувачем Веб-сайту, включаючи послідовність перегляду, використовується без ідентифікації окремих користувачів. Компанія використовує "cookies" для того, щоб зробити Веб-сайт зручнішим для Користувача.

Використання та розкриття персональної інформації

Компанія використовує персональну інформацію Користувача для надання послуг та Продуктів, вирішення спорів та усунення несправностей, підвищення зручності роботи та покращення Веб-сайту, інформування про нові послуги та Продукти. Користувач, реєструючись на Веб-сайті, автоматично погоджується на отримання від Компанії інформації про послуги, про оновлені версії або нові Продукти Компанії, а також іншу інформацію, яку Компанія вважатиме важливим повідомити.

Компанія нікому не продає та не розголошує персональну інформацію про Користувача. Компанія має право розкрити та передати персональну інформацію третім особам лише в тому випадку, якщо це вимагає українське чи міжнародне законодавство та/або органи влади з дотриманням законної процедури.

Перегляд та редагування персональної інформації

Компанія надає Користувачеві, зареєстрованому на Веб-сайті, можливість у будь-який час переглянути та відредагувати свою персональну інформацію. Для того, щоб відредагувати персональну інформацію, Користувачеві необхідно увійти до свого облікового запису на відповідній сторінці Веб-сайту.

Зміни умів Политики

Компанія залишає за собою право змінювати умови політики. У разі внесення змін, Компанія публікує всі доповнення та зміни Політики на Веб-сайті. При подальшому користуванні послугами та використанням Продуктів Компанії, Користувач погоджується з новими умовами Політики.